Kućni red

Kako bismo izbjegli nesporazume i Vaš boravak učinili što ugodnijim molimo Vas da pročitate ovaj kućni red, te da ga se pridržavate.
Za sve dodatne informacije ili nejasnoće molimo Vas da kontaktirate osoblje našeg objekta.

Dolazak

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 12:00 sati uz nazočnost domaćina i mogućnost samostalnog ulaska (self check in) za koji je potrebno dogovoriti preuzimanje ključeva  s domaćinom. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne iskaznice ili putovnice, te se upoznati s kućnim pravilima. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo Vas da se odmah javite domaćinu.

Odlazak

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom odjave iz apartmana potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti svjetla i grijanje/klima uređaj, zaključati ulazna vrata, a ključeve ostaviti u vratima. Prije izlaska provjerite apartman. Ukoliko je u apartmanu nastala šteta potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu. Gubitak ključa naplaćujemo 50€.

Gosti su dužni sami se brinuti za svoje stvari i vrijednosti ostavljene u našem apartmanu ili sobama. Vila Sveti Ante ne odgovara za eventualne krađe ili nestanak Vaših stvari. Ulazna vrata apartmana ili sobe obavezno zaključavajte, a prilikom izlaska obavezno zaključajte vrata, zatvorite prozore i balkonska vrata, isključite rasvjetu i sve električne uređaje, te zatvorite vodu.
U posebnim okolnostima zbog mogućeg nastanka štete ili opasnosti, vlasnik objekta ima pravo u odsutnosti gosta ući u apartman, a o svom ulasku izvijestiti gosta u prvom kontaktu. Gosti su odgovorni za opremu i namještaj u apartmanu ili sobi, te će nastalu štetu morati podmiriti. Zabranjeno je bilo kakvo stvaranje buke od 14:00 do 16:00 sati i od 23:00 do 07:00 sati.
Zabranjeno je unošenje oružja, eksplozivnih ili lakozapaljivih materijala. Uvođenje kućnih ljubimaca dozvoljeno je isključivo uz suglasnost vlasnika.
Iz apartmana/soba zabranjeno je iznošenje uređaja, ručnika ili drugih stvari koje su u vlasništvu vlasnika.
U slučaju nepridržavanja kućnog reda vlasnik može gostu otkazati smještaj.

Ugodan boravak!

Vila Sveti Ante